NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Vioara lui Enescu va răsuna mâine la Cluj în mâinile artistului Gabriel Croitoru. Un concert dedicat copiilor şi tinerilor care suferă de insuficienţă renală cronică

Un concert cu totul special se va desfăşura mâine la Cluj, în Sala Auditorium Maximum a Casei Universitarilor.

Conform informaţiei Agerpres, violonistul Gabriel Croitoru va susţine un concert pentru strîngerea de fonduri în favoarea copiilor şi tinerilor care suferă de insuficienţă renală cronică. Muzicianul va interpreta piese la vioara Guarnieri care a aparţinut lui George Enescu.

Violonistul Gabriel Croitoru va susține duminică, alături de vioara Guarneri a lui George Enescu, un concert extraordinar pentru sprijinirea copiilor și tinerilor cu insuficiență renală cronică. “Acest regal muzical are ca scop strângerea de fonduri pentru 100 de copii și tineri cu insuficiență renală cronică tratată prin hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal îngrijiți de Asociația pentru Solidaritate și Empatie ‘Claudia Safta’, fundație de caritate care este și organizatorul evenimentului umanitar”,arată între altele comunicatul Primăriei din Cluj-Napoca.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response