Rapperita Megan Thee Stallion, acuzata de hartuire de fostul cameraman: „M-a obligat sa ma uit la ea cum face sex”

Rapperita americana Megan Thee Stallion a fost acuzata de hartuire de catre fostul ei cameraman, care sustine ca a fost obligat sa asiste la o relatie sexuala intre artista si o alta femeie.

Intr-o plangere depusa la un tribunal din Los Angeles, Emilio Garcia a acuzat-o, de asemenea, pe vedeta ca l-a platit insuficient. Potrivit plangerii, el a fost fortat sa asiste la un act sexual intre Megan Thee Stallion si o alta femeie in timpul unei calatorii cu masina pe insula spaniola Ibiza, in iunie 2022. Cameramanul „nu a putut iesi din masina, deoarece aceasta se rostogolea”, si s-a simtit umilit a fost „pe tot parcursul acestui calvar” – se arata in plangere.

A doua zi dupa incident, el sustine ca Meghan Thee Stallion l-a avertizat, spunandu-i „sa nu vorbesti niciodata despre ceea ce ai vazut”.

In timpul aceleiasi calatorii, potrivit plangerii, rapperita l-a tratat tot mai urat. Ea i-ar fi dat ordine precum „scuipa-ti mancarea” sau „nu ai voie sa mananci” si a mers pana la a-l insulta.

Vezi si:  Britney Spears, complet isterica la restaurant

Cateva saptamani mai tarziu, in august 2022, remuneratia cameramanului a fost schimbata. In loc sa fie platit cu o suma fixa de 4.000 de dolari pe luna, el a trebuit sa accepte sa fie platit la lucrare, fara a-si schimba programul intensiv de lucru.

Acest „nou sistem de fa e facturare a facut ca reclamantul sa castige mult mai putin, deoarece sumele facturate nu reflectau cu exactitate timpul si efortul real”, au declarat avocatii cameramanului.  In cele din urma, acesta a protestat, iar cantareata a decis, in iunie 2023, sa nu mai apeleze la serviciile sale.

„Megan trebuie sa ii plateasca clientului nostru ceea ce i se cuvine, sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile sale si sa inceteze acest tip de hartuire sexuala si de comportament”, a spus Ron Zambrano, avocatul cameramanului. La randul sau, vvocatul lui Megan Thee Stallion, Alex Spiro, a declarat pentru Page Six ca plangerea se refera doar la relatiile de munca si ca „nu a fost depusa nicio plangere de hartuire sexuala”.

Vezi si:  Kevin Spacey, în fața judecătorilor britanici

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *