Serialul „Harry Potter” prinde contur

Anunțat anul trecut, serialul bazat pe saga „Harry Potter” prinde contur. Serviciul de streaming HBO MAX a făcut un pas important numind un regizor și un showrunner care să supervizeze crearea primelor episoade ale acestei noi adaptări.

Acesta este un pas important în dezvoltarea serialului, care promite să readucă la viață lumea magică a lui J.K. Rowling.

Francesca Gardiner a fost numită showrunner al serialului. Ea va fi responsabilă de aspectele ce tin de creatie si  de continuitatea firului narativ al proiectului. Mark Mylod, cunoscut pentru contributia sa la serii celebre, precum „Game of Thrones” și „Succession”, va regiza câteva episoade. Cu acest serial, Warner Bros și HBO MAX își propun să reînvie lumea magică a lui Harry Potter pentru o nouă generație de telespectatori, oferind în același timp fanilor de lungă durată o perspectivă nouă.

O nouă distribuție

În ceea ce privește distribuția, niciun nume nu a fost încă anunțat oficial. Cu toate acestea, Warner Bros a precizat că va distribui un grup complet nou de actori pentru a marca o ruptură clară cu filmele originale. Daniel Radcliffe a declarat că „nu vaneaza rol” în această nouă adaptare.

Vezi si:  A murit regele genului calypso

Spre deosebire de filme, fiecare sezon al serialului va fi dedicat adaptării unei cărți din saga, permițând o explorare mai profundă și mai fidelă a intrigii și a personajelor. Opt filme au fost deja produse pe baza celor șapte cărți ale lui J.K. Rowling. Ultimul dintre acestea, „Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2”, a fost lansat în 2011. Serialul va fi difuzat începând cu anul 2026.

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *