Dependenta costisitoare a lui Mariah Carey: „Uneori cheltuieste un milion de dolari pe luna”

Banii nu pot cumpara fericirea, dar cu siguranta pot satisface anumite dependente. Pentru Mariah Carey, alias Regina Craciunului, este vorba de cumparaturi.

Potrivit unei surse apropiate, cantareata in varsta de 54 de ani nu se poate opri din a plasa comenzi online, pana in punctul in care, la ea acasa, s-a adunat un  munte de colete nedeschise. Se pare ca ea cheltuieste pana la un milion de euro pe luna pentru cumparaturi.

Este una dintre cele mai cunoscute cantarete din generatia ei. Cu o avere estimata la 340 de milioane de dolari, Regina Craciunului se poate baza pe hitul ei „All I Want For Christmas Is You” pentru a aduce noi milioane de dolari in fiecare an. O avere care ii permite sa isi satisfaca dorintele incontrolabile de shopping, dupa cum relateaza revista americana The National Enquirer. Se spune ca diva cheltuie pana la un milion de dolari intr-o singura luna numai pentru cumparaturile personale.

Vezi si:  Au fost anuntate nominalizarile la premiile Grammy

De ani de zile, cantareata a fost atenta cu banii ei, constienta ca succesul se poate sfarsi in orice moment. Astazi insa, Mariah Carey se bucura de popularitatea mondiala a celebrului sau cantec de Craciun. „Intotdeauna a fost extravaganta, bineinteles, dar existau limite. Astazi, aceste limite s-au estompat considerabil. Este ca si cum ea traieste doar pentru a cheltui bani. Niciun pret nu este prea mare. Cu cat este mai scump si mai exotic, cu atat ii place mai mult” – a povestit cineva din anturajul ei.

„Dezgustator”

Vedetei americane ii place sa isi cheltuiasca banii pe articole de marca de lux si sampanie. In timp ce ofera o multime de cadouri celor mai apropiati, ea pastreaza majoritatea cumparaturilor pentru ea insasi. „Lui Mariah ii place sa-i rasfete pe toti cei din familia ei de Craciun si comanda cadouri pe tot parcursul anului. Ea are mai multe camere pline de cadouri si este incredibil de generoasa, mai ales cu ea insasi”, continua sursa. Coletele sunt atat de numeroase incat diva nu poate tine pasul cu ea insasi. „Sosesc atat de multe pachete incat nici macar nu are timp sa deschida jumatate dintre ele. Este dezgustator! Este intr-adevar prea mult si este o risipa. Este ca o dependenta”.

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *