Albumul country lansat de Beyonce, record pe Spotify

Primul album country al cantaretei pop si R&B a stabilit deja un record pe 2024: are cele mai multe ascultari pe platforma Spotify, intr-o singura zi.

 Cowboy Carter face parte din trilogia Renaissance si este de inspiratie texana. Beyonce, 42 de ani, s-a nascut in statul american Texas. Abordarea stilului country de catre Beyonce, considerat preferat de albii conservatori, a fost intens discutata in cercurile artistice si nu numai. Este cel de al optulea album de studio al vedetei si reprezinta o desprindere de stilul obisnuit al interpretei. Albumul include un cover cu Dolly Parton (melodia celebra „Jolene”).

De asemenea, Beyonce a colaborat cu castigatorul „X Factor” Willie Jones, precum si cu, Miley Cyrus, Brittney Spencer, Shaboozey, Tanner Adell, Tiera Kennedy, Reyna Roberts, Post Malone.

De la primul grup feminin de gospel şi R&B, Destiny’s Child, până la hitul din 2016 Daddy Lessons, Beyonce, soţia rapperului şi omului de afaceri newyorkez Jay-Z (Shawn Corey Carter), a promovat sudul său natal şi influenţa genului country asupra muzicii şi stilului său.

Vezi si:  Kevin Spacey, în fața judecătorilor britanici

MM

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *