“E o zi speciala” – Simona Halep dupa primul meci jucat in urma intoarcerii pe teren

Desi invinsa de spaniola Paula Badosa cu 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open, dupa o pauza de 18 luni, Simona Halep a continuat sa zambeasca, fericită că a putut să revină pe terenurile de tenis.

Intr-o conferinta de presa, dupa meci, tenismena romanca a spus ca a fost o zi speciala. „Sincer, o consider o zi speciala, tinand cont ca am jucat, pe alocuri bine, si m-am simtit bine pe teren, cu atatia oameni draguti cu mine, care mi-au transmis dragostea lor, pot sa spun ca ziua aceasta va ramane una foarte speciala pentru mine” – a spus Simona jurnalistilor straini.

Intrebata ce crede despre declaratiile colegei ei Caroline Wozniacki, tensimena daneza, potrivit careia cei acuzati de dopaj nu ar trebui sa primeasca „wild card”, Simona a raspuns: „De ce a spus asta? Nu am facut nimic rau, nu am trisat. Nu m-am dopat. E bine sa citim decizia Curtii de Arbitraj, care a stabilit ca a fost un supliment contaminat, nu dopoaj. Nu am avut niciodata de-a face cu dopajul, nu m-am dopat niciodata, deci nu sunt o trisoare. Asa ca multumesc turneului pentru acest wild card si pentru faptul ca am avut posibilitatea sa joc intr-un campionat atat de important.”

Simona Halep a fost suspendata pe o perioada de patru ani pentru dopaj, pe 12 septembrie 2023, de către Agentia Internaţională pentru Integritate în Tenis, pentru două încălcări separate ale Programului Antidoping din Tenis (TADP). Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis pe 5 martie ca perioada de patru ani impusa de tribunalul independent sa fie redusa la nouă luni.

Vezi si:  Un argentinian a câștigat Raliul Dakar, secțiunea moto

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *