Maguire ramane fara banderola de capitan la Manchester

Fundasul central Harry Maguire a scris pe Twitter ca i-a fost retrasa banderola de capitan al echipei Manchester United. Exista zvonuri persistente ca Maguire va pleca la clubul Chelsea.

Cu 57 de selectii si 7 goluri la nationala Albionului, Maguire a fost cerut, cu imprumut sau prin transfer definitiv, de catre echipa West Ham United.

“Dupa ce am discutat cu managerul, m-a anuntat ca schimba capitanul echipei. Si-a prezentat motivele si, cu toate ca, personal, sunt extrem de dezamagit, voi continua sa dau tot ce am mai bun atata vreme cat port tricoul Manchester.

Vreau sa multumesc din suflet fanilor Manchester United, pentru sustinerea lor extraordinara atata vreme cat am purtat banderola de capitan. De cand am preluat acest rol, acum trei ani si jumatate, a fost un privilegiu imens faptul ca am putut conduce Manchester United si este perioada de care sunt cel mai mandru in cariera mea de pana acum. Este, de asemenea, cea mai inalta onoare in fotbalul de club. Am facut tot ce a fost posibil pentru a ajuta United sa aiba succes, atat pe teren, cat si in afara lui. Ii voi fi mereu recunoscator lui Ole Gunnar Solskjaer pentru ca mi-a dat aceasta responsabilitate. Doresc succes celui care va prelua postul de capitan si il voi sprijini pe deplin” – este anuntul facut pe reteaua de socializare Twitter de fundasul central Harry Maguire.

Vezi si:  “E o zi speciala” – Simona Halep dupa primul meci jucat in urma intoarcerii pe teren

Decizia de a-i lua banderola de capitan a fost luata de antrenorul olandez, Erik ten Hag. Gestul lui era previzibil: Erik ten Hag l-a titularizat doar de opt ori in Premier League in sezonul trecut.

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *