Vin Diesel, acuzat de violenta sexuala

Starul din “Fast and Furious”, Vin Diesel, e acuzat de fosta lui asistenta de violenta sexuala. Femeia spune ca atunci cand lucra pentru el, in 2010, Vin Diesel s-ar fi comportat agresiv si chiar ar fi incercat sa-i dea chilotii jos.

Asta Jonasson sustine ca, pe cand era angajata la studioul de productie One Race, Vin Diesel a pipait-o si a intretinut cu ea acte sexuale nedorite. Totul ar fi avut loc intr-o cameră de hotel din Atlanta. Vin Diesel ar fi intrat peste ea in camera, ar fi tarat-o in pat si, cand femeia a incercat sa fuga, a prins-o si a sarutat-o. De asemenea, Asta Jonasson susține ca, la cateva ore dupa presupusul „joc murdar”, sora lui Diesel, care era si președinta a One Race, a sunat-o pentru a-i spune ca a fost concediata.

Jonasson pretinde ca a fost data afara pentru ca l-a infruntat pe actor in timpul presupuselor violente. Procesul a fost intentat in baza unei legi din California care permite victimelor sa-i dea in judecata pe presupusii autori ai unor infractiuni sexuale care au avut loc dupa 2009.

Vezi si:  ''Everything Everywhere All at Once'', cele mai multe nominalizari la Oscar

Potrivit plangerii in instanta, Jonasson s-a simtit de parca era “un gunoi” iar stima de sine “i-a fost distrusa.”

„I-a fost clar ca a fost data afara pentru ca nu mai era de folos. Vin Diesel isi satisfacuse poftele sexuale cu ea, iar ea i-a tinut piept” – se arata in plangere.

Jonasson l-a dat in judecata pe Diesel si firma sa pentru crearea unui mediu de lucru ostil si concediere din motive neintemeiate.

MM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *