NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO. Raed Arafat a părăsit, nervos, platoul unui post de televiziune, după ce a fost întrebat dacă va demisiona. Producător: Știam că urmeze să plece. Nu din cauza intrebărilor a ieșit din platou

Secretarul de stat şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat a părăsit, nervos, platoul postului naţional de televiziune, unde a fost invitat, luni seara, să discute despre România post-Colectiv, accidentul din lacul Siutghiol și accidentul aviatic din Apuseni. Arafat s-a retras din emisiune în urma unui schimb de replici cu moderatoarea Emma Zăicescu. Marți, producătorul și moderatoarea emisiunii au explicat, pentru Pagina de Media că secretarul de stat în MAI anunțase dinainte de începerea emisiunii că va fi nevoit să plece înainte de ora 20.00.

Şeful DSU a fost întrebat dacă a luat în calcul, vreodată, posibilitatea de a demisiona din fruntea Departamentului de Urgenţă. Înainte de a părăsi platoul, Raed Arafat a declarat că „Realitatea TV s-a mutat la TVR”.

„Nu, nu, am zis-o și altă dată. Nu! Vreți să demisionez? Trebuie să îmi spuneți și trebuie să mă faceți să simt că într-adevăr am greșit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o  de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreți să demisionez și să recunosc că am greșit? Nu am greșit într-o intervenție care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să vă spună că nu am greșit. Dacă dumneavoastră vreți și experții vreți să spuneți că am greșit, asta e altceva”, a fost răspunsul lui Arafat. 

Moderatorul emisiunii, Septimiu Sărățeanu: Știam că Raed Arafat urmează să plece din emisiune

 

Producătorul emisiunii Perfect Imperfect, a precizat, pentru Paginademedia.ro, că Raed Arafat îi anunțase că va pleca mai devreme. „Știam că Raed Arafat urmează să plece din emisiune. Evident că era enervat, dar oricum trebuia să stea pană la o anumită oră. Nu din cauza intrebărilor a ieșit din platou. Inițial, Raed Arafat ne-a spus că poate sta pană la 19.20. L-am rugat să stea pană la pauză, pană la 19.30, am insistat, dar nu s-a putut. El s-a enervat în timpul emisiunii și evident că enervarea lui s-a simțit. Cu sigurantă l-a enervat întrebarea legată de demisie, dar nu din acest motiv a plecat din platou. Întrebarea era legitimă. Oricum, și pană atunci, trei sferturi din emisiune i-a fost acordat. A avut ocazia să explice multe lucruri. Când i s-a spus că e un supraviețuitor, că a rămas după accidentul din Apuseni, după prăbusirea elicopterului în lacul Siutghiol și după Colectiv și dacă se gândește la demisie, atunci s-a enervat. Era chiar întrebarea de final. Emma Zeicescu mai avea un singură pregătită, dar pentru cazul în care Arafat stătea pană la și jumătate “, a spus Septimiu Sărățeanu.

Și moderatoarea emisiunii, Emma Zeicescu, a explicat situația: „ Domnul Raed Arafat ne-a anunțat înainte de emisiune că va fi nevoit să plece înainte de ora 20.00, ceea ce s-a și întâmplat. Faptul că s-a enervat la plecare e modul în care domnia să a ales să spună…<<la revedere>>. Sunt surprinsă doar de faptul că am ajuns să ne minunăm că presa mai pune întrebări logice și de bun simț!”

Publicitate

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response