NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Veste buna pentru fanii Yanni: Artistul vine in Romania pentru a treia oara

Dupa un concert ce a avut loc la Sala Palatului cu peste 4.000 de spectatori, celebrul instrumentist si compozitor Yanni a decis sa reia experienta. Artistul vine in Romania pentru a treia oara.

Concertul lui Yanni reuneste numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitara bass, tobe si mai multe percutii, trombon, trompeta sau chiar si un corn frantuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor sai virtuosi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatica a interpretului la harpa din Paraguay alaturi de cubanezul de la percutii si energia debordanta a bateristului Charlie Adams.

Biletele pentru concertul din data de 30 mai 2014, au fost puse in vanzare la preturi accesibile, dupa cum urmeaza: 285 lei – VIP, 255 lei – Cat.I, 225 lei – Cat.II, 185 lei – Cat.III si 145 lei- Cat.IV.

Acestea pot fi achizitionate prin reteaua Vreau Bilet, de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin www.vreaubilet.ro.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response