NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Un jucator important al Astrei explica la ce capitol are Steaua un plus in Liga 1

Un fundas important de la Astra Giurgiu, Geraldo Alves, fost component al Stelei din Bucuresti, a explicat care este diferenta din acest moment intre echipa sa si fosta campioana a Romaniei.

Aceste declaratii vin inainte de partida directa dintre Steaua si Astra, de duminica 11 septembrie, in marele derbi al etapei cu numarul 7 din Romania.
“Avem nevoie de de puncte si trebuie sa facem un rezultat bun cu Steaua. Vom vedea ce va fi. Ei au un lot largit, noi nu. Asta inseamna sa ai bani. Au facut achizitii bune si au ales jucatori multi din Liga 1, care au facut rezultat bune. Asta inseamna ca financiar au putere mare. Trebuie sa ne luptam si cu asta.

Ei au o strategie diferita. A noastra este diferita. Noi vrem sa supravietuim. Avem un buget pe tot anul. Trebuie sa ne descurcam indiferent de probleme”, puncta Geraldo pentru televiziunea DolceSport.

Steaua si Astra au castigat 10 din ultimele 12 trofee interne din Romania.

“Steaua este cea mai buna echipa din Romania, chiar daca noi am castigat campionatul. Noi am fost un grup unit, dar Steaua este o echipa mai buna”, declara si Alex Ionita II, tot de la Astra, fost jucator al Rapidului.

Steaua – Astra va avea loc duminica de la 20.30, in direct pe Ziare.com.

D.A.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response