NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Traficul rutier în cartierul Militari și la începutul autostrăzii A1 este blocat. Poliția invocă un accident produs acum patru ore

Circulația auto este blocată, vineri seară, în cartierul Militari din București și la începutul autostrăzii A1, pe sensul de mers spre Pitești. În cartierul Militari, mașinile au stat blocate în trafic după ora 18, mai mult de o oră.

Un agent al Poliției Rutiere aflat într-o intersecție, în jurul orei 18,30, a susținut că blocajul e cauzat de un accident produs pe autostradă.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române ne-a confirmat că a existat un asemenea eveniment pe autostradă, dar el s-a produs în jurul orei 16. Mai precis, la kilometrul 12, în zona localității Chiajna, dintr-un autocamion au căzut baterii de acumulator, ceea ce a determinat închiderea circulației pe banda 1, pe sensul de mers spre Pitești.

La ora 19,30, Centrul Infotrafic susținea că traficul rutier a fost deblocat la kilometrul 12. Cu toate acestea, la același moment, în cartierul Militari circulația continua să fie blocată.

“La această oră, traficul dinspre Capitală către autostradă se desfășoară dificil, în coloană, din cauza aglomerației”, a precizat Infotrafic.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response