NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Taxa radio – tv nu va fi eliminată. Liviu Dragnea a susţinut proiectul de lege de la tribuna Senatului

Taxa radio – tv nu va fi eliminată. Propunerea legislativă a aparţinut social-democraţilor, iar Liviu Dragnea a susţinut proiectul de la tribuna Senatului. Decizia a fost luată în unanimitate, scrie Agerpres.

Vor fi eliminate taxele referitoare la timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comerțului, taxe consulare și de cetățenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxa suplimentară pentru eliberarea pașaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public şi tarifele percepute de Casa Națională de Pensii.

Liberalii au declarat că acest proiect care vizează eliminarea a 102 taxe face parte din campania electorală a PSD, însă au fost de acord cu eliminarea mai multor taxe nefiscale. Pe de altă parte, reprezentanții PSD au susținut că acest proiect este necesar.

Proiectul urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei Deputaților în ședința de marți, de la ora 10,00, sub rezerva depunerii raportului comisiei, a precizat secretarul Camerei Marcel Ciolacu, precizează sursa citată.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response