NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Şofer fugar prins de poliţişti după o urmărire periculoasă

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a încercat, noaptea trecută, să fugă de un echipaj format din poliţişti şi jandarmi, dar a fost blocat în cele din urmă în trafic.

Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în noaptea de 16/17.11.2016, ora 0330, echipa de siguranță publică formată din polițiști din cadrul Secției 3 Poliție și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova, în timp ce executa serviciul de patrulare, pe Calea București, la intersecția cu strada Horia au observat un autoturism al cărui conducător auto a mărit viteza de deplasare la vederea echipajului de poliție.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză folosindu-se semnalele acustice și luminoase, reușindu-se blocarea acestuia și imobilizarea conducătorului auto.

Şoferul vitezoman se numește Valentin A, cu vârsta de 32 de ani, din Craiova. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Craioveanul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în prezența medicului de gardă a refuzat acest lucru. Pe numele celui a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi: Scene şocante în Iaşi. Şoferul unui autobuz s-a dezbrăcat în faţa călătorilor

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response