NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Romania, invinsa de Serbia in ultimul test inainte de Europene

Nationala feminina de handbal a Romaniei a pierdut ultimul meci test inainte de Campionatul European. “Tricolorele” au fost invinse de Serbia, scor 26-20.

Elevele lui Gheorghe Tadici au ajuns la sala din localitatea Pancevo cu ceva emotii, autocarul care le transporta fiind implicat intr-un accident rutier.

Din fericire nu a fost vorba de vreo accidentare in randul sportivelor si, dupa cateva zeci de minute de analiza, s-a decis prezentarea la meci.

Prima repriza a partidei cu Serbia a fost destul de echilibrata, la pauza gazdele avand un avantaj minim, de un gol, scor 12-11.

Din pacate pentru noi partea secunda a fost mult mai reusita, romancele parasind parchetul invinse destul de clar, la o diferenta de 6 goluri.

Rezultatul este ingrijorator intrucat este vorba despre ultimul test pentru nationala noastra inainte de Campionatul European, intrecere gazduita chiar de Serbia.

Romania va avea ca adversare, in grupe, reprezentativele Rusiei (4 decembrie) si Islandei (5 decembrie), urmand a incheia aceasta faza cu o disputa contra Muntenegrului, pe 7 decembrie.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response