NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Român, găsit mort în maşina în care şi-a petrecut noaptea după cutremurul din Italia

Un cetăţean de origine română a fost găsit, luni dimineaţă, în automobilul în care şi-a petrecut noaptea după cutremurul de 6,5 grade care s-a produs duminică în centrul Italiei, scrie Mediafax, citând surse din presa italiană.

Locuinţa românului a fost afectată de seism, iar, ca sute de alte persone din zonele afectate, a ales să doarmă în maşină în cursul nopţii de duminică spre luni de teama producerii unor noi replici. Autorităţile italiene încearcă să afle cauză decesului, suspectând un stop cardio-respirator din cauza temperaturilor scăzute. Imigrantul român era angajat al unei ferme din apropiere, precizează sursa citată.

Duminică a avut loc un nou seism în Italia cu magnitudinea de 6,5 grade și a fost resimțit inclusiv la Roma, unde pereții clădirilor s-au zguduit timp de mai multe secunde. Noul seism al cărui epicentru a fost situat în centrul Italiei, la șase kilometri nord de Norcia, (Perugia), s-a produs la câteva zile după alte două cutremure cu magnitudinea de 5,6 și 6,1 grade înregistrate în centrul Italiei. Agenția de protecție civilă din Italia a anunțat că nu există decese: 20 de persoane au fost rănite, dintre care unele destul de grav, dar fără ca viața să le fie pusă în pericol.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response