NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

REVISTA PRESEI. Zeci de oameni, blocați mai mult de șase ore pe aeroportul Otopeni

Joi seară, zeci de oameni au fost blocaţi mai bine de peste şase ore în terminalul „Plecări“ din aeroportul Otopeni, informează ziarul Adevărul.

 „Se întâmplă ceva cu avioanele Tarom“, au spus pasagerii. Trei curse ale companiei aviatice Tarom, spre Iaşi şi Cluj-Napoca, n-au decolat de pe Aeroportul Internaţional Otopeni în cursul zilei de joi, 30 iunie.

Dar nici în România nu ești în siguranță. “România are 500 de localități cu risc de roaming involuntar și cost suplimentar”, titrează ziarul Libertatea.

Utilizatorii de telefonie şi internet mobil care au serviciul de roaming activat şi se află în ţară, dar în apropiere de graniţă, sunt atenţionaţi de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) că este posibil că telefonul sau tableta pe care le folosesc să se conecteze automat la o reţea din ţară vecină. Dacă acest lucru se întâmplă vor folosi serviciile de comunicaţii la tarife de roaming, plătind costuri suplimentare, inclusiv pentru apelurile pe care le primesc.

O veste bună prezintă însă ziarul Capital. Ministerul de Interne a modificat regulile pentru înmatricularea vehiculelor.  “Reguli noi: procedura de înmatriculare a maşinii, mult mai simplă”,  susțin jurnaliștii.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response