NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Răscoală în Tadjikistan. Un meci a fost întrerupt după ce jucătorii au luat arbitrul la bătaie VIDEO

O partidă din prima ligă tadjikă de fotbal a fost întreruptă după ce jucătorii unei echipe, nemulţumiţi de deciziile arbitrului, l-au luat pe acesta la bătaie. În scurt timp, spectatorii au intrat pe teren pentru a-i pune la punct pe furişii fotbalişti ai oaspeţilor.

Tadjikistanul nu este o ţară de care să se vorbească prea des în politica internaţională, iar campionatul de fotbal din acest stat al Asiei Centrale e cu atât mai puţin cunoscut. Totuşi, un fapt ieşit ieşit din comun face ca Liga Tadjikă să fie adusă în discuţie, un meci din prima divizie fiind întrerupt după o bătaie generală.

Astfel, partida dintre nou promovata FK Istaravshan şi Energetik Duşanbe a fost suspendată în minutul 81, la scorul de 1-1, după ce jucătorii de la Energetik s-au înfuriat extrem de tare pe arbitru, care spun ei, a acordat încorect un gol pentru echipa gazdă. Centralul a eliminat doi fotbalişti, iar spiritele s-au mai tare şi întreaga echipă a oaspeţilor s-a năpustit spre arbitru, cerându-i socoteală şi luându-l la pumni.

Curând după aceea pe teren au intrat şi câteva sute de spectatori, care au început să-i alerge pe agresori, astfel că totul a degenerat, iar meciul nu s-a mai putut relua.

RTV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response