NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Polițiștii au detonat o mașină de lux, de 150.000 de euro, parcată neregulamentar în centrul Parisului. Proprietarul este hotărât să dea în judecată forțele de ordine

Geniștii francezi au detonat o mașină Porche, model Carrera S, care era parcată neregulamentar în centrul Parisului, notează News.ro. Șoferul mașinii vrea să dea în judecată forțele de ordine pentru că nu înțelege de ce s/au luat asemenea măsuri. Poliţia a refuzat să comenteze incidentul.

Olivier, un parizian de 25 de ani care abia cumpărase maşina, a lăsat-o parcată pe un loc dedicat taxiurilor în noaptea de joi spre vineri, atunci când a plecat băut dintr-un bar de pe bulevardul Saint-Germain. El a fost contactat a doua zi de forţele de ordine pentru a-şi ridica vehiculul, cu o valoare de 150.000 de euro.

„Poliţiştii au desfăşurat ancheta şi m-au sunat, după ce au contactat societatea de leasing de la care luasem maşina. Le-am explicat situaţia, mi-am cerut scuze şi le-am spus că voi ajunge imediat la faţa locului pentru a-mi recupera maşina. În mod clar nu au ţinut cont de acest lucru, pentru că, la sosirea mea, detonaseră deja portbagajul”, a povestit tânărul.

Bărbatul a contactat un avocat pentru a da în judecată forţele de ordine şi a cere despăgubiri. El spune că nu înţelege de ce vehiculul era suspect.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response