NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV: 0-0

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV. Eliminate din Europa, Petrolul și CFR Cluj se pot concentra pe campionat. Cele două echipe se vor întâlni de la ora 21:00, LIVE pe RomaniaTV.net

“Lupii” pot deveni lideri în Liga 1 dacă vor câștiga acest meci. Ardelenii lui Miriuță sunt pe 5 în campionat, cu 10 puncte după 5 etape.

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV AICI. 

Echipele de start

PETROLUL: Cobrea – Alcenat, Geraldo, Gerson, Satli – De Lucas, Mustivar – Priso, Albin, Teixeira – N’Koy

Rezerve: Bolboasa, nepomuceno, Peteleu, Beta, Astafei, Marinescu, Tamuz

CFR CLUJ: Felgueiras – Susici, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Guima, Jakolis – Tade

Rezerve:Vatca, Tiago Lopes, Ene, Christian, Ivanovski, Paun, Fl. Costea

Petrolul – CFR Cluje cel mai important meci al rundei cu numărul 6. Lupii galbeni vor să revină pe primul loc, în timp ce feroviarii încearcă să continue forma bună arătată în ultimele două etape când au reuşit să facă maximum de puncte (2-0 cu Viitorul, 4-1 cu Gaz Metan).

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV.Vasile Miriuţă e convins că poate da lovitura la Ploieşti. “De ce consideraţi că ar fi o surpriză să învingem la Ploieşti? Nu cred că ar fi o surpriză. Întâlnim o echipă bună, ce are în componenţă jucători precum Albin, Mutu sau Teixeira, dar nu vom merge ca mieii la tăiere”, a spus Miriuţă. Antrenorul nu va face prea multe modificări în formaţia care a câştigat cu Mediaşul. Cel mai probabil, Costea îi va lua locul lui Jakolis. Ivanovski va rămâne pe bancă şi va fi o soluţie pentru partea a doua a meciului.

De partea cealaltă, Lucescu jr. are probleme de lot. Hoban a fost exclus după un conflict cu team-managerul echipei, în timp ce Pecanha şi Franchone au probleme medicale. Va reveni în prima echipă Geraldo, stoper care a lipsit la Zagreb din cauza unei suspendări. Rămâne de văzut dacă Lucescu îi va pregăti o surpriză lui Miriuţă sau va folosi aceiaşi jucători în compartimentul ofensiv: Albin, Teixeira, Mutu şi Tamuz.

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea IN DIRCT partida dintre  Petrolul – CFR Cluj   Etapa a 6-a din Liga 1 se va desfǎșura ȋn perioada 30 august 1 septembrie, propunȃnd multe meciuri echilbirate, dar nici un derby major.

Partida dintre Petrolul – CFR Cluj  se va disputa duminică, de la ora 21.00, și va fi transmisă în direct de LOOK TV si Dolce Sport.

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea IN DIRECT partida dintre  Petrolul – CFR Cluj

Iubitorii fotbalului pot urmări partidele din Liga 1 LIVE ONLINE și la următoarea adresă de interenet ––

O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus . 

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea IN DIRCT partida dintre  Petrolul – CFR Cluj  

Programul și televizǎrile etapei a 6-a din Liga 1:

Vineri, 29 august

18.30 Gaz Metan Mediaș – Pandurii Tȃrgu Jiu (LOOK TV)

21.00 Ceahlǎul Piatra Neamț– Concordia Chiajna (LOOK TV)

Sȃmbǎtǎ, 30 august

18.30 Dinamo – F.C. Brașov (LOOK PLUS)

21.00 F.C. Viitorul – Steaua (LOOK TV)

Duminică, 31 august

17.00 ASA Tg. Mureș – F.C. Botoșani (LOOK PLUS)

19.00 Astra  – CS U Craiova (LOOK TV)

21.00 Petrolul – CFR Cluj (LOOK TV)

Luni, 1 septembrie

18.30 Oțelul – Rapid (LOOK TV)

21.00 U Cluj – CSMS Iași (LOOK PLUS)

PETROLUL CFR CLUJ LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea IN DIRCT partida dintre  Petrolul – CFR Cluj  

Puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an). O variantă pentru cei care nu doresc să-și schimbe furnizorul de servicii de televiziune dar nu vor nici să plătească pentru a putea pevedea programul celor două posturi Tv este internetul, unde există mai multe site-uri pirat care oferă live steaming gratis posturile Look TV și Look Plus.

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response