NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Peste 2.000 de hunedoreni au rămas fără energie electrică din cauza vântului

Peste 2.000 de consumatori din opt localităţi ale judeţului Hunedoara au rămas fără curent electric din cauza vântului puternic care a afectat 58 de puncte de transformare, echipele Enel intervenind pentru remedierea defecţiunilor.

Potrivit unui comunicat de presă remis, sâmbătă, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, vântul puternic a afectat 58 de puncte de transformare care alimenteaza cu energie electrica peste 2.000 de consumatori din opt localităţi hunedorene.

“Fenomenele meteo periculoase au afectat 58 de puncte de transformare care alimenteaza cu energie electrică peste 2.000 de consumatori din zonele Orăştie, Haţeg, Brad, Ilia, Teliuc, Ghelari, Căstau şi Boiţa. Pentru remedierea avariilor la reţeaua electrică acţionează echipele specializate ale ENEL”, se mai arată în comunicatul de presă.

De asemenea, opt maşini parcate pe bulevardul Dacia în municipiul Hunedoara au fost avariate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce acoperişul unui bloc din apropiere a fost smuls de vânt şi aruncat peste ele, fiind culcat la pământ şi un stâlp de iluminat public.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response