NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Olt: Primarul din Studina, exclus din PDL, după ce a criticat conducerea partidului.

Singurul primar PDL din judeţul Olt care şi-a recâştigat mandatul la alegerile locale din vară, Marian Vasile, din Studina, a fost exclus din partid, după ce s-a poziţionat de partea Elenei Udrea în cursa pentru şefia partidului, potrivit adevarul.ro.

Deşi PDL Olt şi-a anunţat susţinerea pentru Vasile Blaga la şefia partidului, peste 60% dintre delegaţi au votat cu Elena Udrea, a explicat primarul din Studina, care a mai spus că excluderea din partid a venit după ce a reproşat conducerii centrale că nu s-a implicat în politică.

“În PDL Olt se merge fără busolă la ora actuală. Am luat bătaie ca hoţii de cai în ultimele patru alegeri, am terminat chiar şi sub PPDD…mai rău de atât nu se poate!”, a mai declarat Marian Vasile.

Marian Vasile este singurul primar PDL din Olt, din cei 19 pe care îi avea partidul înainte de alegerile locale şi care nu a părăsit partidul odată cu Darius Vâlcov, primarul municipiului Slatina, care a trecut la PSD. Primarul din Studina a câştigat alegerile din vară cu scorul de 78%.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response