NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Oana Zavoranu publica inregistrari cu Pepe – cum reactioneaza cantaretul

Oana Zavoranu a pornit un razboi cu Pepe si de cateva zile face publice diverse inregistrari telefonice prin care incearca sa demonstreze ca fostul sau sot a inselat-o si ca a batut-o. In timpul unei emisiuni in care fosta prezentatoare TV vorbea despre aceste lucruri, artistul a reactionat pe o retea de socializare.

“Va multumesc foarte, foarte mult pentru sustinere, pentru mesaje, emailuri, sms-uri, comentarii. Sunt fericit si ma simt implinit, atat personal cat si profesional stiind ca va am alaturi in tot ceea ce fac.

Va am alaturi pe voi, am alaturi familia, prietenii si o gasca nebuna de colegi. Pregatim lucruri frumoase in continuare si surprize multe. E vara noastra pana la urma, nu?? Va multumesc si va iubesc”, a scris pe Facebook Pepe.

Oana Zavoranu il ataca pe Pepe, dar alta persoana publica il apara

Oana Zavoranu a fost foarta deranjata dupa ce presa mondena a scris ca Pepe ar fi dat bodyguarzilor de la nunta sa fotografii cu ea si le-ar fi cerut sa nu o lase sa intre daca vine.

Acesta ar fi motivul pentru care ea a inceput sa faca publice diverse lucruri despre fostul sot. Astfel, ea l-a acuzat pe acesta ca ar avea un copil facut cu o dansatoare in timp ce ei erau casatoriti. Apoi, Oana a mai spus ca a fost batuta de Pepe si a cerut sa fie supusa unui test cu detectorul de minciuni.

Ea a picat testul cu poligraful, iar acest lucru a fost pus pe seama medicamentelor pe care le ia de mai multi ani. Din cauza ca nu mai poate repeta testul, aceasta s-a decis sa faca publice mai multe inregistrari in care mai multi prieteni comuni ar recunoaste ca stiu ca Pepe o batea si ca avea relatii extraconjugale.

A.G.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response