NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Lucian Bute se bate luna viitoare pentru titlul mondial. Au fost stabilite data şi locul marelui meci

Lucian Bute este pregătit să urce din nou în ring, de această dată împotriva deţinătorul centurii IBF la categoria supermijlocie, James DeGale. Impresarul britanicului a precizat că negocierile pentru această luptă sunt aproape finalizate, anunţul oficial urmând a fi făcut în următoarele zile.

La rândul său, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat că românul se află deja în Florida, pentru a pregăti următorul meci.

Citeşte şi Lucian Bute, DESFIINŢAT înaintea meciului pentru titlul mondial IBF

În vârstă de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o înfrângere, 14 KO), a intrat în posesia centurii IBF, în luna mai, la Boston, după ce l-a învins pe americanul Andre Direll. Centura a fost deţinută de Carl Froch, fiind pusă în joc după retragerea britanicului. Singura înfrângere a lui DeGale a fost în 2011, în meciul cu George Groves.

Lucian Bute a deţinut şi el centura IBF, pe care a pierdut-o în favoarea lui Carl Froch, în mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii şi două înfrângeri, a boxat ultima dată în august, când l-a învins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response