NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

LIVE. Peste 20.000 de oameni s-au adunat în Piaţa Revoluţiei la mitingul PNL. La manifestare este aşteptat şi premierul Dacian Cioloş

Peste 20.000 de susţinători ai Partidului Naţional Liberal s-au adunat în Piaţa Revoluţiei pentru a-l susţine pe Dacian Cioloş, dar şi pentru lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare.

Liderii PNL au anunţat în această dimineaţă că premierul va fi prezent la manifestare, iar surse din partid au precizat pentru News.ro. că evenimentul va fi “cu adevărat grandios”.

Potrivit News.ro, de la Alba au venit cu autocarele şi maşini personale 500 de militanţi, din Braşov – 750, iar de la Buzău – aproximativ 900. Din Constanţa au venit la miting circa o mie de liberali, cu autocare, microbuze şi maşini personale, iar de la Craiova – 750. Tot în jur de 750 de persoane au venit din Galaţi, din Hunedoara şi Iaşi – câte 500, iar de la Miercurea Ciuc – doar 20. Peste 1.500 de militanţi au venit din Ploieşti, cu maşini personale, de la Sibiu – 500, din Timişoara – 50, de la Vaslui – 250, iar din Vrancea – 400. 

Prezentatorul evenimentului este actorul Marius Florea Vizante.

Ştire în curs de actualizare.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response