NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Leonardo Di Caprio nu e mandru de rolul din Titanic

Leonardo Di Caprio a declarat ca este jenat atunci cand isi aminteste de rolul pe care l-a jucat in filmul “Titanic”. El spune ca, totusi, datoreaza multe lucruri acestui film, care i-a permis sa isi aleaga ulterior rolurile jucate.

Acum in varsta de 37 de ani, actorul recunoaste ca productia l-a facut sa preia controlul asupra propriei cariere, scrie Inquisitr.com.

Di Caprio se declara jenat mai ales de aspectul lui fizic de la acea vreme. Cu toate acestea, actorul a avut o ascensiune fulminanta ca urmare a rolului jucat in “Titanic”.

Kate Winslet, partenera lui din film, a spus si ea ca a avut o stare de iritare cand a revazut filmul. Ea nu a fost prea incantata sa apara nud in format 3D. Kate a spus ca nu se va uita la aceasta scena si se va ascunde atunci cand nudul ei va fi pe ecran.

Di Caprio nu a reusit sa ajunga la premiera londoneza a filmului in format 3D.

“As fi vrut ca Leo sa fi fost aici, insa el este la filmari. Nu i-am aratat intregul film, dar i-am aratat 18 minute din el cu cateva luni in urma. A fost o reunire buna si a fost minunat sa ii vad reactia”, a declarat regizorul filmului, James Cameron.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response