NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ionuţ Negoiţă, preşedinte Dinamo: “Vreau să cedez clubul total. Am făcut imposibilul până acum”

“Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare. Sunt dispus să cedez acest club. Am făcut tot ce am putut, eforturi supraomeneşti chiar, dar nu merită să le mai fac. Mi-au creat doar probleme aceste eforturi, dar le-am făcut pentru echipa mea de suflet. Vreau să găsesc pe cineva căruia să-i dau clubul. Vreau să cedez clubul total. Îl cedez unei persoane sau unor persoane care pot dovedi că pot face mai mult decât mine. Oamenii potenţi din punct de vedere financiar şi care au un plan mă pot căuta, sunt foarte decis. Nu de acum, ci de acum două săptămâni, când am vrut să fac o conferinţă de presă şi să fac anunţul. Îmi doresc să vină altcineva şi să preia clubul cu totul. Din păcate, în România sunt doar pretenţii şi totul pică în sarcina unui singur om. Avem pretenţii, vrem multe şi toată lumea stă la cotitură să ciupească”, a spus Negoiţă la Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă a precizat că a creat condiţii foarte bune la echipă şi că, în lipsa rezultatelor, lucrurile se vor schimba. “Managamentul meu nu e perfect, dar am făcut şi fac tot ce pot. Cred că am făcut imposibilul până acum. Cred că unii suporteri sunt influenţaţi. Avem un lot peste ce am avut până acum, am spart şi acel plafon salarial, avem cond foarte bune, peste orice echipă din România, avem salariile la zi, dar cred că prea multă linişte strică. Văd o oarecare bătaie de joc din partea unora. Sunt foarte relaxaţi. Dacă vom avea rezultate, o să mai fac eforturi. Dacă nu avem rezultate, nu o să mai fac eforturi. Lotul actual e peste cel de anul trecut. Cu excepţia lui Mevlja, care şi-a dorit să plece, am păstrat cei mai buni jucători. E stupid că pierdem puncte cu cele mai slabe echipe. Ştim să jucăm fotbal doar cu echipele bune. E vorba de atitudine şi asta mă deranjează cel mai tare”, a adăugat el.

Negoiţă a acuzat arbitrajele de care Dinamo a avut parte în ultima perioadă. “Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte mult şi unele arbitraje. Inclusiv cel din seara asta. Văd delegări foarte dubioase, în ultimele cinci meciuri s-au luat decizii împotriva noastră, e incredibil. Suntem prea eleganţi într-o lume destul de josnică, sunt dezgustat”, a spus Ionuţ Negoiţă.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I.

 

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response