NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Incendiul de la Colectiv. Cine sunt ASOCIAȚII care dețin CLUBUL și care n-au apărut în fața opiniei publice

Club Colectiv este deținut de o echipă formată din mai mulți acționari, dar niciunul dintre ei nu a apărut, după incendiu, ca să ofere explicații publice.

Costin Mincu, unul dintre asociaţii Club Colectiv, deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa, informează  Ziarul Financiar, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, Costin Mincu ar mai deţine între 20 şi 100 la sută  din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte. Acestea ar fi  Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar&Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa) și  Co Al Co Entertainment (Constanţa).

Firma Colectiv Club, care deţine clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară, din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47 la sută), Costin Mincu (23 la sută ) şi Paul Cătălin Gancea (30 la sută).

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani, Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response