NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Incendiu puternic la un hotel de lux din Dubai

UpdateIncendiul declanşat la hotelul din Dubai nu s-a soldat cu victime, a anunţat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfăşura în continuare, au anunţat autorităţile din Dubai.

Un incendiu masiv a izbucnit  în această seară într-un hotel situat în centrul oraşului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion.

“Incendiul a izbucnit la etajul 20 al Hotelului Address”, a transmis Guvernul emiratului Dubai, potrivit postului WTVR. “Patru grupuri de echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului”, precizează Guvernul regional.

Hotelul, din categoria “cinci stele premium”, are 200 de camere simple sau duble şi 600 de apartamente. Anterior, surse citate de ABC News afirmau că focul afectează un bloc rezidenţial.

Incendiul a cuprins circa 20 de etaje ale imobilului situat lângă celebrul turn Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, având 828 de metri. Fragmente ale clădirii desprinse de foc îngreunează operaţiunile serviciilor de pompieri. 

Nu este clar care este sursa incendiului şi nici dacă există victime. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response