NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Inca un candidat la alegerile de la FRF: Burleanu si-a jucat ultima carte

Cursa pentru alegerile in care se va stabili noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal devine tot mai apriga.

Dupa Anamaria Prodan, a venit si randul fostului international Florin Prunea sa-si anunte intentia de a candida in 2018.

Prunea spune ca a luat aceasta decizie deoarece fotbalul romanesc se afla pe o panta descendenta sub comanda lui Razvan Burleanu.

In plus, Prunea spune ca i se pare firesc ca Federatia sa fie condusa de un fost fotbalist.

“Burleanu si-a jucat demult ultima carte, oricat ar incerca acum sa ia ochii cu Daum. Din pacate, fotbalul romanesc e pe moarte. Dispar pe banda rulanta cluburi de traditie, stadioanele sunt goale, haosul la juniori e total. In federatie trebuie sa vina oameni care sa munceasca pentru fotbal, nu mincinosi precum Burleanu, care ne tot spune ca fostii mari jucatori n-au capacitatea sa fie manageri.

Iar in jurul lui exemplele contrare sunt cu duiumul, dar se face ca nu le vede: Suker in Croatia, Mihailov in Bulgaria, Savicevici in Muntenegru, Villar in Spania, Boniek in Polonia”, a spus Prunea pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRF vor avea loc la inceputul lui 2018.

In cursa s-au inscris Anamaria Prodan si Florin Prunea, dar este de asteptat ca si arbitrul Cristi Balaj sa candideze.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response