NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Gigi Becali, executat silit de Fisc pentru o datorie de peste 300.000 de euro

Uzina Mecanică Drăgăşani, deţinută de patronul echipei Steaua, a fost scoasă din nou la licitaţie de către cei de la Direcţia de Finanţe Publice. Becali este executat silit pentru o datorie de peste 300.000 de euro. Datoria reprezintă penalităţi pe care judecătorii le-au deictat lui Becali pentru că acesta nu a respectat termenii din caietul de sarcini din timpul privatizării Unităţii Mecanice Drăgăşani.

Administraţia Finanţelor Publice a scos la licitaţie Uzina Mecanică Drăgăneşti, unitate deţinută de Gigi Becali. Cei de la finanţe vor să obţină cel puţin 140.000 de lei pe unitatea deţinută de Gigi Becali. Este a treia oară când statul încearcă să vândă clădirea, după ce la primele două “strigări” nu a cumpărat nimeni.

Becali deţine 90,7% din acţiunile SC UM Drăgăşani în valoare de 8.136.460 de lei.  Acesta a cumpărat-o de la AVAS în 2004, însă nu a respectat caietul de sarcini din timpul privatizării şi nu a făcut investiţiile promise.

Potrivit România TV, Gigi Becali a fost obligat de Înalta Curte de Justiţie să plătească penalităţi de 307.000, iar acum statul încearcă să recupereze aceşti bani.

RTV.NET – Stiri – Social

Articole asemanatoare

Leave a Response