NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

GALERIE FOTO Ziua porţilor deschise la metroul din Drumul Taberei, prilej de campanie electorală. Când se inaugurează noua magistrală de metrou

După ce, în primăvară,ministrul Transporturilor de la acea vreme, Dan Costescu, anunţa că Magistrala 5 de metrou, care va lega staţia Eroilor de cartierul Drumul Taberei, va fi gata în prima jumătate a anului viitor, acum promisiunea a căzut.

Succesorul lui Dan Costescu, actualul ministru Sorin Buşe, a anunţat, împreună cu directorul general al Metrorex, Marin Aldea, că punerea în funcţiune va avea loc peste un an, în noiembrie 2017.

Anunţul a fost făcut duminică, cu prilejul prezenţei celor doi oficiali la Ziua porţilor deschise la metrou, unde au vizitat viitoarele staţii Orizont, Favorit şi Drumul Taberei 34. În timp ce în subteran, la Favorit, ministrul făcea declaraţii în faţa camerelor, la suprafaţă un partid politic a profitat de lumea strânsă ciopor pentru a-şi face campanie electorală.

Citeşte în ediţia tipărită de luni, 28 noiembrie, a ziarului România liberă ce partid şi-a făcut campanie electorală şi cum au obstrucţionat acest proiect Victor Ponta şi Gabriela Firea

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response