NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Gabi Tamaş s-a îmbătat criţă după meciul Steaua-Dinamo. I-a spart telefonul unui străin care îl filma

De supărare că Steaua n-a bătut, ci a făcut egal, după ce a fost umilită de galeria echipei Dinamo, fundaşul Gabi Tamaş a scăpat în alcool. Acesta a fost filmat la ora 9 dimineaţa cu ţigara în mână, în timp ce flirta cu o domnişoară, în Centrul Vechi din Capitalei. Asta după ce Gigi Becali l-a dus şi la Biserică ca să scape de patima alcoolului.

“Am pus clauză în contract că dacă cumva duci viaţă nesportivă, te dau afară şi a zis “Fac tot ce zici mata”. Păi duminică te iau la biserică ca să scapi de patima băuturii şi te iau şi din cantonament, vii la biserica şi după te duce şoferul înapoi”, a spus Gigi Becali.

Un străin care probabil l-a recunoscut pe Tamaş a început să-l filmeze cu telefonul. Deşi jucătorul stelist era într-o evidentă stare de ebrietate, martorii spun că acesta nu voia să-l pună pe internet sau să-l dea la ziar. Doar că, cu judecata profund afectată de alcool, Tamaş i-a smuls omului telefonul din mână, foarte nervos, după care i l-a spart de aleea pietruită.

Tamaş poate fi de departe căpitanul echipei de băutori formată din fotbalişti români. În trecut, a spart uşa unui bloc şi a adormit pe un preş. Dus la secţia de Poliţie, fotbalistul s-a dezbrăcat şi a făcut circ cu oamenii legii.

CITEŞTE ŞI: Gabi Tamaş, după umilinţa cu City: Ne-au omorât!

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response