NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

FOTO INCREDIBILE: Orașul Detroit arată ca desprins dintr-un film cu ZOMBIE

Detroit a devenit, în vara anului 2013, cel mai mare oraş american care s-a declarat în faliment. După ce a fost o adevărată bijuterie a industriei americane, Detroit a pierdut mai mult de o jumătate din populaţie în doar şase decenii, iar marile companii au părăsit oraşul şi au lăsat în urmă sute de mii de şomeri.

Citește și: FOTO UIMITOARE: Cum arată giganticul oraş-FANTOMĂ construit de chinezi în Angola

Unul dintre efectele crizei cu care se confruntă celebrul oraş american este reprezentat de prăbuşirea pieţei imobiliare. În prezent, proprietarii unor case din Detroit şi-au scos locuinţele la vânzare pentru doar câteva SUTE DE DOLARI, conform publicaţiei Business Insider.

Citește și: FOTO: Cât câștigă un CERȘETOR de pe străzile unei metropole. Vă vine să credeți?

Detroit a fost considerat simbolul industriei auto, de numele său fiind legate trei mari mărci americane: Ford, Chrysler şi General Motors. Când ”Motor City” şi-a început activitatea, în 1900, număra 285.000 de locuitori. În 1930, oraşul avea peste 1.5 milioane de locuitori.

Citește și: FOTO: Cum arată cea mai mare rafinărie de PETROL din Europa, care se află în RUSIA

În centrul Detroit existau clădiri industriale masive, hoteluri, tramvaie, precum şi numeroase spaţii destinate recreerii şi culturii.

În prezent, însă, orașul pare desprins dintr-un film cu zombie, iar imaginile din galeria foto de mai sus au fost realizate cu ajutorul unei drone.

Citește și: FOTO. Care sunt imaginile din ROMÂNIA care i-au impresionat pe străini

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response