NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Este una dintre cele mai SEXY femei însă ceva nu este în regulă la ea: “De fiecare dată când rămâneam puţin singură făceam câte ceva”

Publicat la: 04.09.2013 08:00 Ultima actualizare: 04.09.2013 08:10

Nicole Scherzinger, considerată una dintre cele mai frumoase femei, este complexată de felul în care arată. The Sun scrie că fosta membră a trupei Pussycat Dolls a dezvăluit în cadrul unui interviu că este nemulţumită de faptul că are un posterior prea mare.

“Mereu m-am gândit că o să am fundul prea mare când o să cresc. Am încercat să îmi ascund formele, şi mai ales fundul, dar acum îl consider chiar drăguţ, mai ales că văd că fundurile mari sunt iar la modă. Este important pentru o femeie să îşi celebreze individualitatea şi formele voluptoase. Probabil trebuie să le mulţumesc strămoşilor pentru asta. Am un trunchi mai lung, motiv pentru care îl arăta mai des şi picioare scurte, pe care încerc să le ţin aplecate. Tind să duc mai multă greutate pe coapse şi pe fund, decât pe talie”, a povestit cântăreaţa.

Deşi s-a declarat nemulţumită de posteriorul ei, Nicole Scherzinger a spus că este o mare fană a formelor voluptoase deţinute de Jennifer Lopez şi de Beyonce.

Aceasta nu este singura declaraţie şocantă pe care a făcut-o fosta membră a trupei Pussycat Dolls. În urmă cu un an, artista a mărturisit, într-un interviu acordat în emisiunea “Behind the Music”, de la postul muzical VH1, că, timp de mai bine de opt ani, s-a luptat cu bulimia.

“Am luptat în fiecare zi, timp de mulţi ani. De fiecare dată când rămâneam puţin singură făceam câte ceva. Înţelegeţi, chestii de genul leziuni pe mâini sau cicatrice, pe care a trebuit să le ascund de fete, pentru că ar fi spus presei, cu siguranţă”, a povestit cântăreaţa. Ea a adăugat că, în perioada în care s-a luptat cu boala, devenea adesea foarte agresivă faţă de ea însăşi.

“Mă uram. Eram dezgustată de mine şi mi-era foarte ruşine cu imaginea mea. Mă simţeam foarte singură. Făceam parte dintr-un grup şi, cu toate astea, nu m-am simţit în viaţa mea mai singură”, a mai mărturisit Nicole Scherzinger.

Artista se declară ruşinată că vorbeşte despre acest subiect şi spune că nu a făcut-o până acum pentru că s-a temut că i-ar putea răni pe cei dragi.

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response