NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Drama in familia unui mare actor roman: Nepotul sau, rapit din curtea unor vecini

Nepotul in varsta de cinci ani al actorului Stefan Sileanu a fost rapit din curtea unor vecini, iar de doua luni nu se mai stie nimic despre copil.

In spatele rapirii s-ar afla chiar tatal baietelului, un roman stabilit in Suedia, cu care fiica actorului are doi copii, potrivit Romania TV.

Ana Maria Sileanu s-a cunoscut cu tatal copiilor in urma cu noua ani, s-a stabilit in Suedia impreuna cu el, dar s-au despartit in momentul in care el a decis sa se alature unui grup de hipioti, renuntand la cariera si adoptand un stil de viata extrem, departe de facilitatile lumii moderne.

Fiica lui Stefan Sileanu, Ana Maria Sileanu, a decis sa-si ia copii si sa se intoarca cu ei in Romania, dar nu a reusit sa faca acest lucru decat cu cel mic, baiatelul de cinci ani care acum a fost rapit dintr-o curte in care se afla la joaca.

Copilul cel mare a ramas in Suedia, intrucat tatal sau i-a luat pasaportul, iar Ana Maria Sileanu nu l-a putut aduce in Romania.

Romania TV transmite ca aceasta a ramas, de doua luni, si fara cel de-al doilea copil, care a fost luat din curtea unor vecini, si urcat cu forta intr-o masina care a oprit in fata portii. De atunci, autoritatile romane nu au putut face nimic pentru ca femeia sa-si recupereze fiul.

“Bunicul lui patern a venit, l-a luat, l-a bagat intr-o masina, in care se afla si sotul meu, si l-au dus in Suedia. Noi aveam custodie comuna, dar l-au trecut granita cu pasaportul fiului cel mic, cel al lui Andreas fiind la mine. Am deschis proces penal impotriva lui, dar si a sotului meu, pentru fals, uz de fals si trecere frauduloasa a frontierei. Dosarul se afla la IPJ Ilfov, dar de doua luni sta pe loc”, a sustinut fiica actorului Stefan Sileanu.

Stefan Sileanu, in varsta de 73 de ani, este cunoscut romanilor pentru interpretarile memorabile din filme precum “Pacala se intoarce”, “Despre morti numai de bine” sau “Crucea de Piatra”.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response