NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Doi morti in apartamentul lui Lucian Bute: Se complica lucrurile pentru pugilistul nostru

Pugilistul roman Lucian Bute risca sa aiba probleme cu autoritatile canadiene, dupa ce doua persoane au murit in urma unui accident ce a avut loc intr-un apartament pe care il detine in Lachine, un arondisment din Montreal.

Michel Seguin, directorul de urbanism al primariei Lachine, spune ca responsabilitatea pentru mentenanta cladirii ii apartinea lui Lucian Bute.
“Mentenanta cladirii cade in sarcina prprietarului. Prioritar este sa asiguram siguranta apartamentelor. La prima vedere, consolidarea balconului as spune ca nu s-a facut in mod corect. Toate suruburile balustradei au cedat”, a spus Seguin, potrivit Journal de Quebec.

Lucian Bute nu s-a prezentat la locul incidentului, unde a mers sotia sa, impreuna cu un avocat. Potrivit autoritatilor, cei doi au cooperat cu autoritatile.

Doi morti in urma unui accident intr-un apartament din Canada ce ii apartine lui Lucian Bute

Doua persoane au murit si o a treia este in stare grava in urma unui accident care s-a produs, duminica, intr-un apartament din Lachine, Canada, care ii apartine lui Lucian Bute.

Balustrada balconului aparatamentului a cedat, iar cei trei au cazut, transmite TVA Nouvelles.

Victimele au cazut pe trotuarul din fata cladirii. Medicii au incercat sa resusciteze un barbat de 40 de ani, dar fara success. Alte doua persoane au fost transportate la spital, iar una dintre acestea a murit.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response