NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Discurs memorabil al Regelui Hagi: Am ajuns in groapa, suntem vai de mama noastra

Gica Hagi a comentat in termeni duri situatia in care a ajuns fotbalul romanesc.

Intr-un discurs memorabil ce va ramane in memoria iubitorilor fotbalului, Hagi a analizat transant debandada din Liga 1.

Regele spune ca fotbalul romanesc a ajuns intr-un punct critic, motiv pentru care nu vom avea rezultate in anii urmatori.

“Am ajuns in groapa, fratilor! Eu nu inghit asta! Din pacate am ajuns aici. O sa ne coste timp, energie si o munca titanica. Si nu stiu daca o facem! Pana nu ne trezim sa fim realisti, vai de mama noastra! O sa ne bata oricine!”, a spus Hagi intr-o conferinta de presa.

Hagi a explicat apoi motivele pentru ca ne aflam atat de jos. El a afirmat ca de vina sunt antrenorii care au preferat un joc tacticizat in locul unuia ofensiv.

“Am uitat de fotbalul nostru, am uitat sa selectam de fotbalul nostru. Pe timpuri, atacantul marca 30 de goluri, acum il facem mare pe unul care a dat 6 goluri. De ce? Zece ani am jucat minge lunga si pe a doua… Bufa-bufa!

A disparut decarul, fratilor! A disparut, a disparut! Cine face diferenta in teren? Nu se mai stie. Asta e fotbalul romanesc si o sa ne coste. Noi nu putem fi nordici, irlandezi, nemti sau belgieni. Dragilor, suntem latini! Suntem creativi! Avem fantezie… dar a disparut!”, a mai spus Hagi pe un ton virulent.

Hagi nu a ramas in memoria iubitorilor fotbalului doar datorita meciurilor de exceptie, ci si prin discursurile de la conferintele de presa.

A devenit deja istorica declaratia facuta pe vremea cand era jucator, cand le-a spus jurnalistilor ca 20 de ani nu ne vom mai califica la un Campionat Mondial, ceea ce s-a si adeverit.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response