NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

DINAMO PANDURII 3-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. DINAMO – PANDURII este meciul suferinzilor. DINAMO s-ar putea despărţi de Ioan Andone în cazul în care nu câştigă, iar PANDURII tocmai au intrat în insolveţă. DINAMO – PANDURII se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT.

MIN. 5: autogol D. Lazar. DINAMO – PANDURII 1-0!

MIN. 37: GOL Val. Lazăr. DINAMO – PANDURII 2-0!

MIN. 39: GOL Palici. DINAMO – PANDURII 3-0!

DINAMO – PANDURII este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Echipele de start la meciul DINAMO – PANDURII

DINAMO: Penedo – Romera, M. Popescu, Nedelcearu, M. Oliva – D. Nistor, Busuladzic, Palic – Hanca, Nemec, Val. Lazăr.

PANDURII: D. Lazar – Pleașcă, Pițian, Vasiljevic, Grecu – Răuță, Sânmărtean – Antal, V. Alexandru, Herea – Țucudean.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT.Meciul DINAMO PANDURII va începe cu 10 minute mai târziu la iniţiativa fotbaliştilor de la Pandurii. Jucătorilor li s-a promis că vor primi o parte din restanţe până la meciul cu Dinamo, dar acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care Sănmărtean, Ţucudean şi colegii lor au luat decizia de a protesta şi a ieşi pe teren cu 10 minute mai târziu.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. DINAMO va juca în echipament negru cu PANDURII pentru a-i comemora pe Cătălin Hâldan, de la cărui dispariţie s-au împlinit luna aceasta 16 ani, şi pe Constantin Frăţilă, care a decedat vineri. “Octombrie negru, 16 ani fără Cătălin Hâldan, 16 ani fără “unicul căpitan” al dinamoviștilor. Ieri, într-o zi tristă pentru toată suflarea dinamovistă, l-am pierdut pentru totdeauna pe Constantin Frăţilă, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria clubului. Echipa antrenată de Ioan Andone va evolua în echipamentul negru, iar toți dinamoviștii vor păstra un moment de reculegere în memoria lui Constantin Frăţilă, în memoria lui Cătălin Hâldan, plecați dintre noi într-o lume mai bună, cu Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein și Patrick Ekeng”, se arată în anunţul clubului făcut înaintea meciului DINAMO – PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Petre Grigoraş, antrenorul celor de la PANDURII, pare resemnat înaintea partidei cu DINAMO. “Am reuşit în cele din urmă să îi strângem pe toţi jucătorii şi am venit la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo. Dar de săptămâna viitoare nu mai este de glumă. Situaţia este chiar dramatică. Acum băieţii au venit pentru mine şi le mulţumesc. Dacă nu li se va da la jucători cel puţin un salariu, aşa cum li s-a promis, atunci nu ştiu cu cine vom mai juca următoarea partidă. Am făcut o mişcare că jucătorii mei în Agronomiei şi aşteptăm cu mare interes jocul cu Dinamo“, a spus antrenorul celor de la Pandurii.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. Echipele probabile la meciul DINAMO PANDURII

Dinamo: Brănescu – Hanca, Nedelcearu, L. Maric, St. Filip – Nistor, Busuladzic, Palic – D. Rotariu, Gnohere, Val. Lazăr.

Pandurii: D. Lazar – Pleaşcă, Piţian, Vasiljevic, Grecu – Obodo, Răuţă – L. Antal, Sănmărtean, Herea – Ţucudean.

DINAMO PANDURII LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT. DINAMO – PANDURII, cel mai aşteptat meci al etapei a 13-a din Liga I, se joacă, sâmbătă, de la ora 20:30. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM partida DINAMO – PANDURII.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response