NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Daniel Prodan a murit, lumea sportului este în stare de şoc. Reacţiile marilor fotbalişti

Daniel Prodan s-a născut la Satu Mare, pe 23 martie 1972, şi a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă“, a declarat și Florin Prunea pentru ProSport.

Citeşte şi Daniel Prodan a MURIT, a făcut infarct în faţa televizorului. Generaţia de Aur a rămas cu un jucător mai puţin

Nu îmi găsesc cuvintele. Sunt șocat. Nu pot crede așa ceva. Este o veste tulburătoare“, a spus Gabi Balint pentru Digi Sport.

Nici acum parcă nu îmi vine să cred. A fost un om extraordinar, o persoană veselă, unul dintre cei mai buni fundași ai României. Era tot timpul cu zâmbetul pe buze. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, a spus și Daniel Niculae.

O veste tragică pentru fotbalul românesc …. un om care a dat totul pentru fotbal ne părăsește prea devreme !! Odihnește-te în pace, prieten drag…“, a scris pe Facebook și Cristi Săpunaru.

Un om de la care am învățat multe, care prima data când am ajuns la echipa națională m-a sprijinit și sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată suparată și care mereu zâmbea!!!Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!!!Dumnezeu să te odihnească în pace!“, a scris şi Gabriel Torje.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response