NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Dacian Cioloş: Orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă și dacă nu are surse de finanțare, o vom ataca la Curtea Constituțională

Prim-ministrul, Dacian Cioloş a declarat că orice lege care este populistă şi nu are surse de finanţare va fi atacată la Curtea Constituţională, indiferent de cine este susţinută, scrie Agerpres.

‘Orice lege, indiferent de cine o votează, dacă e populistă și dacă nu are surse de finanțare, noi vom lua măsuri și acolo unde avem argumente, le vom ataca la Curtea Constituțională’, a declarat, într-o conferință de presă, premierul Dacian Cioloș.

Şeful Executivului a subliniat faptul că nu va susţine măsurile populiste, indiferent de partidul care le iniţiază, el răspunzând astfel și întrebării unui jurnalist referitoare la majorările de salarii și indemnizații prevăzute de programul de guvernare al PNL.

Dacian Cioloș s-a aflat vineri la Petroșani și Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale din Valea Jiului și din zona Roșia Montană — Munții Apuseni, cărora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenție, care vizează și aceste două foste zone miniere mono-industriale, adaugă sursa citată.

Din delegaţia prim-ministrului a făcut parte şi  vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, de consilierul de stat Ionel Dancă, coordonatorul Unității Guvernamentală de Asistență Tehnică, precum și de secretarul de stat din Ministerul Culturii, Oana Bogdan.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response