NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

CSU CRAIOVA – DINAMO 1-1. LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Meciul CSU CRAIOVA DINAMO se dispută la Drobeta Turnu Severin, deoarece DIGI SPORT şi DOLCE SPORT, care transmit meciul LIVE VIDEO ONLINE STREAM, au cerut ca partida să se dispute în nocturnă, iar stadionul Extensiv din Craiova nu are beneficiază de această facilitate.

MIN 62: GOL DINAMO! A marcat HANCA! CSU CRAIOVA – DINAMO 1-1!

MIN. 55: GOL CSU CRAIOVA! A marcat IVAN! CSU CRAIOVA – DINAMO 1-0!

A. Ivan 55 / Hanca 62)

CSU CRAIOVA – DINAMO este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI şi AICI.

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. ECHIPELE DE START

CSU Craiova: Calancea – Brigeag, Acka, Kay, Vătăjelu – Popov, Zlatinski – Rocha, Băluță, Ivan – Măzărache.

Dinamo: Brănescu – Corbu, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Busuladzic, D. Nistor – D. Rotariu, Gnohere, Val. Lazăr.

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Este un meci cu implicații în zona superioară a clasamentului, e important în lupta pentru podium. Întâlnim un adversar puternic, care s-a întărit în ultima perioadă, aducând doi jucători valoroși, pe lângă Rotariu, Nistor sau Lazăr. Noi suntem în perioada de consolidare a jocului ofensiv, pe care ni-l dorim mai eficient. Va fi o luptă încinsă, pe care suporterii așteaptă să o câștigăm. Iar noi promitem să facem tot ceea ce este omenește posibil pentru a le îndeplini dorința. Vor vedea un joc solid al nostru, cu combativitate dusă la limita sacrificiului. Băieții sunt pregătiți și dornici să facă un meci bun. Avem un singur gând, să ne vedem suporterii mulțumiți la final”, a spus Gigi Mulţescu, antrenorul oltenilor, înainte de CSU CRAIOVA – DINAMO.

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. La rândul său, Ioan Andone a comentat despre meciul CSU CRAIOVA-DINAMO, care este LIVE VIDEO ONLIE STREAM la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT. “Sper să fie un derby frumos. Întâlnim o echipă bună, care în perioada asta a avut un joc foarte bun, în special cu Steaua. Dar noi mergem să câştigăm, nu avem altă variantă, nu mergem să ne apărăm. Sper să nu se mai întâmple altceva, să rămână doar fotbalul, 11 la 11. Îţi pierzi cam 10-15% din concentrare când te axezi pe arbitri.  Nu e o scuză că am pierdut noi la Botoşani, că nu a dat gol Rotariu din poziţie de unul la unu cu portarul, dar îţi rămâne în memorie”, a spus Ioan Andone despre partida CSU CRAIOVA DINAMO.

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Echipele probabile:

CSU CRAIOVA: Calancea – Briceag, Kelic, Acka, Vătăjelu – Zlatinski, Madson – A. Ivan, Gustavo, Băluţă – Măzărache.

DINAMO: Brănescu – Hanca, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Nistor, Busuladzic, Mahlangu – D. Rotariu, Gnohere, Val. Lazăr.

CSU CRAIOVA DINAMO LIVE VIDEO ONLINE STREAM DIGI SPORT DOLCE SPORT. Meciul CSU CRAIOVA – DINAMO din etapa a 12-a a Ligii I se joacă la Drobeta Turnu Severin, de la ora 20:30, LIVE VIDEO ONLINE STREAM la DIGI SPORT şi DOLCE SPORT.

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Sport

Articole asemanatoare

Leave a Response