NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Cod galben de ceață și vizibilitate scăzută în județe din Transilvania, Muntenia și Moldova

Meteorologii au emis, vineri dimineață, noi atenționări nowcasting Cod galben de ceață, valabile în mai multe județe din Transilvania, Muntenia și Moldova, pe durata următoarelor ore.

Potrivit, Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 8:30, în județul Brașov (mai ales în municipiul Brașov, dar și în Codlea, Făgăraș, Ghimbav, Predeal, Râșnov, Săcele, Victoria, Beclean, Cristian, Drăguț, Hârșeni, Lisa, Mândra, Pârău, Recea, Sâmbăta de Sus, Șercaia, Șinca, Ucea, Viștea, Voila), precum și în județul Sibiu (îndeosebi în: municipiul Sibiu, precum și în Avrig, Arpașu de Jos, Cârța, Cârțișoara, Porumbacu de Jos, Racovița, Roșia, Șelimbăr, Șura Mare) se va semnala ceață, fenomen ce va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, până la ora 9:00, ceața va fi prezentă în județele Buzău (zona de câmpie), Brăila, Ialomița, Teleorman, Prahova, Argeș (zona de câmpie), Dâmbovița (zona de câmpie), Giurgiu, Călărași, Vaslui și Galați.

Nu în ultimul rând, până la ora 10:00, în județul Covasna ceața va persista, iar vizibilitatea în trafic va scădea local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore, precizează ANM.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response