NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Chelsea face o oferta de 30 de milioane de euro pentru un jucator de la Barcelona

Gerard Pique este unul dintre cei mai doriti jucatori in Premier League. Dupa ce s-a vorbit de o ipotetica oferta de 25 de milioane de la Manchester United, apoi de 28 de milioane de la concitadinii de la City, pe fir au intrat cei de la Chelsea.

Potrivit celor de la Daily Star, clubul londez vine cu o propunere si mai interesanta si este dispusa sa ofere 30 de milioane de euro pentru fundasul Barcelonei.

Englezii vorbesc despre catalan ca viitor inlocuitor din iarna al lui John Terry, deoarece veteranul capitan va implini in decembrie 34 de ani, iar oficiali englezi nu-i vor mai prelungi contractul.

Cum Pique nu trece prin cele mai bune momente la Barcelona sub comanda lui Luis Enrique, fiind mai mult rezerva, jurnalistii englezi dau tot mai sigura plecarea sa si sunt convinsi ca un factor important in decizie este prezenta lui Fabregas pe Stamford Bridge, unul dintre pieteni lui cei mai buni.

In plus, dinspre Barcelona se vorbeste tot mai mult ca jucatorul este lipsit total de motivatie si ar fi comentat in vestiar ca nu se mai simte comod la club.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response