NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Celebrul antrenor de caini Cesar Millan vine in Romania

Celebrul antrenor de caini Cesar Millan va veni in Romania in 2017.

Acesta va sustine un show la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 21 martie 2017, iar in spectacol va include si caini cu probleme de comportament din Romania.

Astfel, Cesar Millan invita iubitorii de caini din Romania sa se inscrie alaturi de cainele lor in programul de selectie pentru 10 “caini-problema” cu care acesta va lucra live, in timpul show-ului.

Biletele au fost puse in vanzare pe myticket.ro si au preturi cuprinse intre 150 de lei si 535 de lei, in functie de pozitionarea in sala.

In plus, o categorie aparte este cea de bilete VIP “meet & greet” (42 de bilete disponibile) cu pretul de 599 de lei. Un astfel de bilet asigura accesul in culise cu 20 de minute inainte de inceperea show-ului.

Spectacolul va fi in limba engleza, insa va fi dublat in romana. Accesul in Sala Polivalenta nu va fi permis persoanelor insotite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea in timpul spectacolului vor fi interzise.

Celebrul star al serialului “Cesar si cainii” a inclus Bucurestiul in turneul “Once Upon a Dog Tour 2017” pe care il va sustine in alte 15 orase europene, printre care Londra, Amsterdam, Berlin, Praga si Viena.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response