NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Becali: Nu ne-am făcut niciodată griji că pierdem meciul, îmi era teamă să nu fie egal.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după victoria din meciul cu Petrolul, scor 2-1, că nu şi-a făcut griji că ar putea pierde meciul, ci îi era teamă să nu fie un egal, potrivit Mediafax.

“Ca să pierdem meciul nu ne-am făcut niciodată griji, îmi era teamă să nu fie egal. Cred că am dominat jocul. Adversarii au dat totul în prima repriză, în a doua au căzut fizic. Cel mai mult dintre stelişti mi-a plăcut de Bourceanu, dar el e cel mai bun tot timpul. Mi-a plăcut Nikolici, a dirijat tot jocul. A făcut ce a vrut el”, a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că meciul din etapa următoare, cu CFR Cluj, este foarte important: “Cu CFR-ul este ce mai important meci pentru că dacă îi batem la revedere campionatul, s-a terminat”.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Golurile Stelei au fost înscrise de Nikolici ’45 şi Latovlevici ’65. Pentru Petrolul a marcat Bokila, în minutul 38.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response