NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Au fost reluate lucrările la Arcul de Triumf. Firea dă vina pe primarul interimar PNL pentru întârzieri: “A blocat Capitala”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat că lucrările de consolidare ale monumentului Arcul de Triumf au fost reluate sâmbătă, urmând să fie încheiate până la parada militară de 1 decembrie.
 
“De azi (sâmbătă, 29 octombrie – n.r.), se lucrează din nou la Arcul de Triumf! După deciziile luate aseară, la Comandamentul convocat la Primăria Municipiului București, consolidarea se va finaliza în timp util pentru ca Parada Militară de Ziua Națională să poată fi organizată la Arcul de Triumf, așa cum este normal. Lucrările trebuiau finalizate în august 2015. Vinovații se știu deja, nu mai adaug alte cuvinte: fostul primar interimar PNL a blocat Capitala. Acum putem vorbi, după îndelungi dezbateri și identificări de soluții, că avem încă un obiectiv deblocat”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Vineri, într-o emisiune televizată, edilul preciza că nu s-a mai lucrat la Arcul de Triumf din cauza unor neînțelegeri între constructori — Romconstruct și UTI—, consultant și proiectant, potrivit Agerpres.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response