NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Un hotel subacvatic de cinci stele se construieste in Fiji (Galerie foto)

In Fiji se construieste un hotel subacvatic, ale carui planuri sunt deja finalizate. Complexul Poseidon ar trebui sa fie gata in doi ani, insa cei interesati deja isi pot face o rezervare, daca dispun de 30.000 de dolari, cat costa o saptamana de cazare pentru un cuplu.

In spatele acestui proiect se afla L. Bruce Jones, expert in tehnologia submarinelor.

Desi mai putin elaborat decat alte proiecte subacvatice din Dubai, Hydropolis, sau Shimao Wonderland, din Shanghai, este indraznet ca viziune, fiind inspirat de habitatele imaginate de Jacques Cousteau in 1962.

Localizat la 12 metri sub apa, hotelul va dispune, in afara de apartamente, printre care si unul de lux, de biblioteca, spa, o sala de conferinte, o capela pentru casatorii, o zona de entertainment, dar si sase restaurante si sapte baruri, dupa cum se mentioneaza pe site-ul proiectului.

Turistii vor putea juca chiar golf sau tenis si inota in piscine.

In restul timpului vor putea cunoaste viata subacvatica, avand la dispozitie un submarin cu o capacitate de 16 persoane, si practica scuba diving. In plus, vor putea conduce chiar ei un submarin de mici dimendiuni, pentru numai 3 persoane, intr-un perimetru de 20 kilometri patrati, adica in laguna in care se construieste hotelul.

Din apartementele de 5 stele pot fi observate gradinile de corali, gratie peretilor transparenti, insa grosi de 100 de milimetri.

Turistii pot chiar hrani pestii, cu o singura apasare de buton, pentru ca exista niste containere care elibereaza hrana pentru acestia la comanda.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response