NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună: „Acest atac la persoană la adresa membrilor Guvernului este josnic”. Cum l-a calificat pe Călin Popescu Tăriceanu care a făcut o declarație arogantă despre noul ministru de Interne

Raluca Prună, ministrul Justiţiei a vorbit despre atacurile la persoană la care este supus Guvernul Cioloş şi despre faptul că nu mai vrea să continue să muncească după încheierea mandatului său, nici dacă ar rămâne Dacian Cioloş şef al viitorului Guvern.

„Acesta atac la persoană la adresa membrilor Guvernului este josnic”, a spus Raluca Prună într-o emisiune de televiziune găzduită de Digi 24. Ministrul Justiţiei dezavuează atacurile la persoană la care este supus întregul Cabinet, încă de la formarea sa, la începutul acestui an. „Nu ştiu de ce se întâmplă asta, de ce suntem atacaţi chiar de la începutul anului. Probabil suntem potenţiali competitori pentru politicieni”, a mai adaugat Raluca Prună.

Cel mai recent atac a venit chiar din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, care a spus despre Dragoş Tudorache, recent numit ministru de Interne, că „este un nimeni”. „Nu credeţi că noul coleg din Guvern, Dragoş Tudorache, un om cu o vastă experienţă în domeniul său, a fost tratat aşa cum probabil crede despre orice român. Pentru domnul Tăriceanu este un nimeni, ceea ce este grav”, a mai spus ministrul Justiţiei.

Referitor la politică, Raluca Prună a insistat şi a revenit la primele sale declaraţii, respectiv acelea că nu este interesată de politică sau de continuarea unui nou mandat în viitorul Guvern. „Mi s-a părut onest să anunţ de la început că voi rămâne în Guvern până la sfârşitul acestui mandat, chiar dacă unii mi-au spus că nu a fost corect din punct de vedere strategic. Exclus să rămân după acest mandat” a precizat ministrul, punctând la final că „Politica se face în partide politice”.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response