NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

ACCIDENT MORTAL în Craiova. Principalul suspect, nepotul unui om de afaceri.

Principalul suspect în cazul accidentării mortale a celor doi tineri din Craiova, în timp ce traversau pe o trecere de pietoni, a fost prins de poliţiştii şi dus la audieri, relatează Mediafax. Suspectul  este nepotul unui om de afaceri craiovean.

Tânărul în vârstă de 24 de ani, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost prins de poliţiştii duminică, în jurul orei 21.30, şi a fost dus la audieri.

El este suspectat că se afla la volanul maşinii care i-a accidentat mortal pe cei doi tineri, pe o trecere de pietoni din Craiova.

În momentul în care a fost prins de oamenii legii, tânărul nu a negat, dar nici nu a confirmat prezenţa sa la volanul autoturismului Mercedes.

La ora transmiterii acestei ştiri, el este audiat la sediul Poliţiei.

Unul dintre tinerii decedaţi fusese dansator profesionist şi solist într-o trupă de hip-hop.

Doi tineri de 20 şi 21 de ani au murit, duminică dimineaţă, după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din Craiova, iar şoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 5.00, în municipiul Craiova, în timp ce cei doi tineri traversau strada pe trecerea de pietoni de lângă un club.

De asemenea, un al treilea tânăr, de 23 de ani, a ajuns la spital cu răni uşoare.

“Cred că a fost băut. A avut viteză mare. Noi eram în discotecă, iar când am auzit ce s-a întâmplat am ieşit imediat afară. Cei doi tineri au fost pur şi simplu spulberaţi. Sunt în stare de şoc. Închisoare pe viaţă, asta merită cel care i-a omorât”, a spus un alt tânăr.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului a fugit de la faţa locului, fiind căutat de oamenii legii.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine omului de afaceri Iulian Siclitaru din Craiova şi era folosit frecvent de un nepot de-al bărbatului.

“A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Doi tineri au decedat, iar altul a ajuns la spital. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi a abandonat maşina la 200 de metri de locul faptei”, spunea Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response